Take a fresh look at your lifestyle.

خواص ارزن و آشنایی با فواید و مضرات

896

در این پست به خواص ارزن وآشنایی با فواید و مضرات آن خواهیم پرداخت.

ارزن گروه کوچکی از گونه های دانه دار غلات کامل است. که در رنگ های زرد،سفید یا قهوه ای دیده می شود.

ارزن به رنگ های زرد،سفید یا قهوه ای می باشد.
در صورتی که در ادرار خانم ها خون دیده شود می توانند با ریشه و حتی شاخه های ارزن خود را مداوا کنند.

به منظور درمان بواسیر می توانید آرد ارزن را پخته و با روغن زیتون شیاف درست نموده و استعمال را نمائید.

جوشانده ارزن کوبیده شده تب بر مفیدی است. به همین جهت برای مبتلایان به تب یک داروی شفابخش محسوب می شود.

اگر ارزن پوست کنده را پخته و به همراه شیر پر چرب تازه میل شود موجب افزایش اسپرم می شود.

ارزن مدر، دافع بلغم، چربی خون، اخلاط سینه، قابض است. آرد آن درمان کننده اسهال صفراوی می باشد.

همچنین موجب تنظیم حرارت بدن می شود.

ارزن برای افراد مبتلا به افسردگی، استسقاء، دل درد، نفخ، سرطان، چربی خون و دل پیچه نافع و مفید است.

سبوس ارزن در کمک به درمان قند خون و فشار خون مؤثر است.

مضرات:

زنان آبستن مجاز به مصرف ارزن نمی باشند.

زیرا ممکن است که موجب سقط جنین شود.

زیاده روی در مصرف ارزن جایز نیست. باعث ازدیاد اسید اوریک، سنگ مثانه، ناراحتی معده و ضعف قوه باء می شود.

اشخاص مبتلا به کلسترول، نقرس، تصلب شرائین ،گر گرفتگی و احتقان مثانه و اترومی مجاز به مصرف ارزن نمی ارزد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک + هشت =