Take a fresh look at your lifestyle.

آش جو

265
بلغور جولوبیا چیتی،نخود،عدس و برنجپیازبزرگسبزی آشکشکروغن،نمک،زردچوبه و نعناع
۱ پیمانهازهرکدام ۱/۴پیمانه۲ عدد۵۰۰گرم۲ فنجانبه مقدار لازم

در این مقاله میخواهیم طرز تهیه آش جو را به شما عزیزان آموز شبدهیم امیدواریم از این آموزش لذت کافی رو ببرید

طرز تهیه

۱.تمام حبوبات را به مدت چند ساعت خیس کرده، سپس بلغور و برنج را با هم و نخود، لوبیا و عدس را با هم بپزید.

 ۲. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده، سپس در مقداری روغن سرخ کنید. هنگامی که کاملا طلایی شد، از روغن خارج کرده و داخل بشقاب بریزید.

 ٣. مقدار کمی نعناع خشک و زردچوبه به باقی مانده روغن اضافه کرده و تفت دهید. سپس ۴ لیوان آب به همراه تمام مواد پخته اضافه نمایید و درب ظرف را ببندید تا آب جوش بیاید. پس از این که آب جوش آمد، سبزی را اضافه نمایید. تا زمانی که آش جا بیفتد، هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

 5. پس از این که آش جا افتاد، یک فنجان کشک به آن افزوده و هم بزنید. سپس مقداری نمک اضافه نمایید.

 ۶. آش را از روی حرارت برداشته، سپس نصف پیاز داغ را داخل آن بریزید و با بقیهی پیاز داغ آن را تزئین کنید.

نکته: هر چقدر گشنیز سبزی آش بیشتر باشد، خوشمزه تر است. – می توانید به جای یک پیمانه بلغور جو، نصف بلغور و نصف جو درسته پوست کنده بریزید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دوازده − 3 =