Take a fresh look at your lifestyle.

خواص آناناس

957

اناناس یک میوه گرمسیری شفابخش، بسیار لذیذ و با خواص فراوان است. آناناس منبع خوبی برای تهیه کلسیم، پتاسیم، آنزیم بروملین، فلوراید، منگنز، فیبرهای قابل حل و ویتامینهای C, BI , A مورد نیاز بدن می باشد. آناناس را از قدیم الایام در درمان زخم ها به عنوان مرهم استفاده می کردند و از برگ آن نیز به عنوان وسیله ای ) برای پانسمان استفاده می کردند. در طب چینی نیز معتقدند که آناناس خاصیت خنک کنندگی دارد و برای درمان آفتاب سوختگی بسیار مفید است. سالیان سال از آنانساس در درمان بیماری های روده استفاده می شد و این میوه را در برطرف کردن یبوست مفید می دانستند. امروزه می دانیم که مصرف آناناس همچنین در درمان بیماریهای عفونی نقش موثری دارد. مصرف آناناس موجب قوی شدن سیستم دفاعی بدن می شود و استخوان سازی و کردش خون را تقویت می کند. آناناس منبع خوبی از فلوراید است.

فلوراید رشد سلول های سرطانی را کند می کند. مصرف آناناس برای افراد مستعد به سرطان، بسیار مفید است. آناناس حاوی منگنز است و مصرف آن برای استخوان سازی بدن و سلامت استخوانها مفید است. بر اساس تحقیقات نتیجه گرفته شده است مصرف روزانه ۱۰۰ گرم آناناس نیمی از نیاز روزانه فرد را به ویتامین C برطرف می سازد. آناناس نقش موثری در بهبود سرماخوردگی و کاهش میزان سرفه دارد. آناناس منبع خوبی برای پتاسیم و بتاکاروتن است که مصرف آن به مبتلایان به فشار خون توصیه می شود. آناناس حاوی پکتین فراوان است این ماده کلسترول خون را پایین می آورد مصرف آناناس در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی و عروقی مفید است لازم به تذکر است که پکتین موجود در آناناس با پختن آناناس آزاد می شود.

آناناس حاوی ویتامین ث می باشد مصرف آناناس موجب تقویت سیستم دفاعی بدن می شود زخم ها را شفا می بخشد و از بیماری های قلبی و بیماری های چشمی پیشگیری می کنا.. لازم به تادر است آناناس به صورت خام سرشار از ویتامین ث می باشد.

نکات خریداری آناناس

أناناس از آن دسته میوه هایی است که با نگهداری طولانی تر رسیده نمی شود. موقع خریداری آناناس به بوی آن توجه نمایید هرچه آناناس بوی قوی تری داشته باشد شیرین تر و رسیده تر خواها۔ بود. مصرف آناناس برای سلامت پوست توصیه می شود

آناناس حاوی ویتامین C و بتاکاروتن است و به همین دلیل باعث افزایش ساخت کلاژن و الاستین (بافت پروتئینی پوست می شود و خون رسانی را به پوست افزایش می دهد، این خون رسانی بهتر به پوست موجب رشد و ترمیم سلولها می شود. مصرف آناناس موجب ترمیم و رشد سلولهای پوست می شود و در نتیجه پوست بافت تازگی و جوانی خود را حفظ می کند. متخصصان جراحی پوست به بیماران مصرف آناناس را پس از جراحی توصیه می کنند خصوصا افرادی که جراحی بینی داشته اند. پس از عمل صورت آنها در بیشتر نقاط کبود شده و مدت طولانی نیاز است تا این کبودی ها برطرف شود، با خوردن مرتب آناناس این کبودی ها هرچه سریع تر رفع می شوند.

خوردن آناناس به اشخاصی که پوست آنان کوپروز فراوان (عروق در زیر پوست کاملا پر خون است دارند نیز توصیه می شود. آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که موجب حل شدن تجمعات سلول های خونی می شود و زخمها را شفا میده . آناناس لاغر کننده طبیعی آناناس به طور طبیعی لاغر کننده است. آنزیم بروملین موجود در آناناس موجب هضم پروتئین ها در بدن می شود و به همین دلیل از آناناس در ساخت و تهیه قرص های لاغری نیز استفاده می شود.

خواص آناناس در آشپزی

از خواص دیگر آنزیم بروملین موجود در آناناس می توان از نرم نمودن بافت های گوشت نام برد بنابر این خواباندن گوشت سفت و ناپز در کنار آناناس قطعه قطعه شده موجب نرم شدن گوشت سفت و ناپز می شود. همچنین پختن گوشت با آناناس موجب نرم شدن بافت های گوشت می شود.

ماسک آناناس

 ایک آناناس رسیده را پوست بگیرید و وزن آن را اندازه بگیرید آناناس را خرد کرده و در مخلوط کن بریزید هم وزن آناناس الکل اتیلیک را اندازه بگیرید و سه قاشق سوپخوری روغن آفتابگردان را به آن اضافه نمایید مقداری از این ماسک را به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست خود بگذارید و سپس پوست خود را با آب نیمه گرم بشویید.

خواص داروئی آناناس

این میوه ضد انگل بوده و به هضم پروتئین کمک می کند. آب آناناس با آب هویج برای مبتلایان به ورم لوزه مفید است. مصرف آناناس در درمان تأخیر قاعدگی و تقویت نیروی جنسی، استخوانها و قلیائی کردن خون سودمند می باشد. آب آناناس مدر، مقوی معده، تصفیه کننده خون و اشتها آور است. خوردن آناناس برای آن دسته از اشخاص که مبتلا به سوءهاضمه، زیادی چربی خون، تصلب شرائین، آرتریت، زخم معده، خارش پوست، گلو درد، کلسترول، ناراحتی کلیه و کبد، کمبود ویتامین ب ۳ و ماده معدنی منگنز هستند مفید می باشد.

توجه

الف: آناناس تازه دارای مخمر بسیار با ارزش به نام پاپائین می باشد که بر روی معده اثر عالی دارد، آناناس عصاره ای استخراج می شود که دارای خاصیت ضد تورم بوده و بعلاوه جزو میوه های لاغر کننده محسوب می شود.

ب: آناناس علاوه بر املاح مذکور دارای آنزیمی به نام بروملین که مشابه باپانین است دارد به این جهت باعث تسهیل عمل هضم شده و بر ضد بیماری های انگلی از آناستفاده می شود.

ج: عصاره آناناس به نام ANANASE درپزشکی مصارف روزانه و بسیاری دارد.

مضرات

مصرف مقادیر زیادی آناناس می تواند باء نوع مهار کننده های ACE نظیر انالاپریل شود. در مصرف آن خودداری کنند. مصرف مقادی ضد انعقادی (نظیر آسپرین، هپارین) می شود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت + 14 =