Take a fresh look at your lifestyle.

خواص آویشن شیرازی

825

این خوراکی دارای طبع گرم و خشک بوده و دارای و ویتامین های آ- ب – ای و هورمون گیاهی می باشد. استحمام با آب جوشیده آویشن شیرازی در تسکین درد رماتیسم شفابخش بوده و در رفع لاغری موضعی نیز مؤثر م ا می باشد. مصرف دم کرده آویشن شیرازی در درمان صرع، قطع عادت ماهانه، میگرن، تب و دفع انگل اثر خوبی دارد. آویشن شیرازی مقوی، محرک، قاعده آور، التیام بخش، افزاینده شیر مادر، تصفیه کننده خون، مدر، ضد عفونی کننده، مقوی عضلات، دافع اخلاط خونی، آرام بخش و دافع سودا بوده و حافظه را تقویت و نیروی جنسی را افزایش می دهد

این خوراکی حاوی آنتی بیوتیک طبیعی بوده و مصرف دمکرده و جوشانده آن برای اشخاصی که مبتلا به بیماریهایی نظیر: درد معده، سرطان، کلسترول، ورم روده، سیاه سرفه، اختلال های مغزی و کلیوی، مسمومیت، دندان درد، شبکوری، ناراحتی کبدی، چاقی، ورم کلیه، ناتوانی جسمی، آسم، درد سیاتیک، سنگ کلیه، ترشحات رحم، زکام، سوءهاضمه، آرتروز، واریس و برفک دهان می باشند مفید است. عرق آویشن شیرازی برای درمان جوش های جلدی اثر مثبت دارد. توصیه شده است که برای درمان بیماری های ریوی مثل برونشیت حدود ۵ قطره از اسانس آویشن را بر روی قند چکانده و به همراه چای میل کنید. دم کرده آویشن به مقدار یک قاشق مرباخوری در

هر فنجان آب به مدت سه نوبت در روز به هضم غذا کمک کرده و موجب، در مان سرفه می گردد و همچنین باعث تسکین انواع تشنج شده و ضمنا بوی بد دهان را نیز بر طرف می کند. از آویشن شیرازی در درمان بیماری هایی مانند: گریپ های عفونی، برونشیت، نارسایی کبد و ناراحتی های ریوی استفاده درمانی می گردد. از جوشانده غلیظ آویشن شیرازی در تقویت پیاز مو استفاده می شود، از دمکرده رقیق آن نیز مخلوط با عسل در صبحانه به جای چای استفاده می گردد. از این خوراکی در تهیه غرغره ها (برای درمان گلو درد چرکی) و حمام های درمانی در رژیم های لاغری و در تهیه خمیر دندان ها استفاده می شود همچنین از جوشانده این خوراکی به عنوان کمپرس در درمان رگ به رگ شدن و پیچیدگی عضلات استفاده می کنند.

توجه:

الف: برای مصرف درمانی از این نوع خوراکی معمولا سرشاخه های آویشن را در اوایل دوره گلدهی (اردیبهشت و خرداد) جمع آوری کرده سپس آنها را خشک نموده و از آن استفاده می کنند. علاوه بر مصارف درمانی در تهیه ادویه ها، سس ها، کنسرو ماهی و غذاهای گوشتی استفاده می نمایند.

ب: در تاریخچه آویشن آمده که از عطر آویشن در مراسم مذهبی استفاده می شده است و موسی پیامبر دین یهود نیز به این عطر خیلی علاقه داشت و همیشه آن را با خود به همراه می برد، همچنین پزشکان یونانی نیز از آویشن در درمان بیماری های عفونی عفونت کبد) مننژیت و اختلال های مغزی به کار می بردند.

هر فنجان آب به مدت سه نوبت در روز به هضم غذا کمک کرده و موجب، در مان سرفه می گردد و همچنین باعث تسکین انواع تشنج شده و ضمنا بوی بد دهان را نیز بر طرف می کند. از آویشن شیرازی در درمان بیماری هایی مانند: گریپ های عفونی، برونشیت، نارسایی کبد و ناراحتی های ریوی استفاده درمانی می گردد. از جوشانده غلیظ آویشن شیرازی در تقویت پیاز مو استفاده می شود، از دمکرده رقیق آن نیز مخلوط با عسل در صبحانه به جای چای استفاده می گردد. از این خوراکی در تهیه غرغره ها (برای درمان گلو درد چرکی) و حمام های درمانی در رژیم های لاغری و در تهیه خمیر دندان ها استفاده می شود همچنین از جوشانده این خوراکی به عنوان کمپرس در درمان رگ به رگ شدن و پیچیدگی عضلات استفاده می کنند.

توجه:

الف: برای مصرف درمانی از این نوع خوراکی معمولا سرشاخه های آویشن را در اوایل دوره گلدهی (اردیبهشت و خرداد) جمع آوری کرده سپس آنها را خشک نموده و از آن استفاده می کنند. علاوه بر مصارف درمانی در تهیه ادویه ها، سس ها، کنسرو ماهی و غذاهای گوشتی استفاده می نمایند.

ب: در تاریخچه آویشن آمده که از عطر آویشن در مراسم مذهبی استفاده می شده است و موسی پیامبر دین یهود نیز به این عطر خیلی علاقه داشت و همیشه آن را با خود به همراه می برد، همچنین پزشکان یونانی نیز از آویشن در درمان بیماری های عفونی عفونت کبد) مننژیت و اختلال های مغزی به کار می بردند.

مضرات

زنان حامله مجاز به مصرف این خوراکی نمی باشند، زیرا موجب خروج جنین میشودو در برخی افراد موجب ضعف نیروی جنسی و کم اشتهایی می گردد. اشخاص مبتلا به آلبومینوری مجاز به استفاده درمانی  از این و، خوراکی نیستند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 + شش =