Take a fresh look at your lifestyle.

خورشت زرشک

142

در این پست می خواهیم طرز تهیه خورشت زرشک را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه

 ١. پیاز خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید.

۲. گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده، سپس همراه با پیاز، ادویه، نمک و فلفل در روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کرده و عطر ادویه خارج شود.

٣. لپه را شسته، سپس در ظرف جداگانه مقدار کمی تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.

 ۴. زرشک شسته شده و مقداری آب به گوشت اضافه کرده و پس از این که جوشید، حرارت را کم کنید. و فرصت دهید خورشت بپزد و به روغن بیفتد. نکته: بهتر است روی خورشت زرشک را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.

لپه را حتما از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ بار عوض کنید. اگر فراموش کردید آن را ۲ بار جوشانده و آب آن را خالی کنید، سپس بپزید.

در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به خورشت زرشک اضافه کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × دو =