Take a fresh look at your lifestyle.

دسر نارگیل

38

کاربران عزیز امروز طرز تهیه دسر نارگیل را خدمت شما آموزش می دهیم.

1.پودر ژلاتین را با نصف استکان آب مخلوط کنید. سپس به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) آن را آماده کنید.

۲. شیر، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. سپس روی حرارت قرار دهید تا مانند فرنی، غلیظ شود.

٣. پودر ژلاتین حل شده و پس از آن گلاب و وانیل را به مواد اضافه نمایید.

۴. در پایان، پودر نارگیل را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید.

پس از این که دسر نارگیل سرد شد، به مدت ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.

دسر ژله حبابدار

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

17 − 15 =