Take a fresh look at your lifestyle.

دلمه کاهو

127
برنج و لپه پختهرب گوجه فرنگی و آب لیموقارچفلفل دلمه ای قرمز و سبز کوچکآب گوشت یا سبزیجاتبرگ کاهو روغن نمک فلفل و زردچوبه
از هر کدام ۲۰۰گرماز هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
۳۰۰گرماز هر کدام ۱ عدد۱ پیمانهبه مقدار

طرز تهیه

 ۱. فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت ریز خرد کرده، سپس در روغن تفت دهید.

 ۲. رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و خوب هم بزنید. آن گاه لپه و برنج پخته شده را اضافه نمایید.

 ٣. کاهو را شسته و برگ های آن را جدا کنید. سپس همان طور که خیس است کف قابلمه بچینید و فرصت دهید با مقدار کمی آب نمک یکی دو جوش بزند تا برگ ها نرم شوند. آن گاه آنها را در آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود.

 ۴. برگ های بزرگ را دولا و برگ های کوچک را دو تا دو تا داخل هم قرار دهید و از مایه دلمه یک قاشق غذاخوری داخل برگ بریزید. سپس دو طرف برگ ها را ابتدا به داخل و سپس آن را مانند بقچه یا رولی، محکم بپیچید.

 ۵. دلمه های آماده شده را در قابلمه نزدیک هم بچینید به طوری که فاصله ای بین آنها نباشد تا دلمه ها باز نشود. سپس مقدار کمی آب گوشت یا سبزیجات، کره یا روغن، فلفل و آب لیمو اضافه کرده و فرصت دهید حدود نیم ساعت بپزد و آب آن جذب دلمه ها شود.

 ٣. خامه را هم بزنید تا غلیظ شود. سپس روی لایه دوم نیز کاسترد و بقیه میوه ی خرد شده را بریزید. آن گاه خامه غلیظ شده را روی مواد ریخته به طوریکه کاملا آن را بپوشاند، سپس در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − 9 =