Take a fresh look at your lifestyle.

سبزی پلو با ماهی

53

مواد لازم:

برنجسبزی پلوییماهی شیر متوسطآرد سفیدلیمو ترش
۴ پیمانه۱ کیلو۱ عدد۲ فنجان۴ عدد
روغن مایعتمبر هندیپیاز بزرگسیرروغن، زردچوبه، دارچین، نمک و قلقل
نصف فنجان۱ بسته۲ عدد۴ حبهبه مقدار لازم

طرز تهیه

 1. برنج را آبکش کرده، سپس سبزی خرد شده را لابه لای آن ریخته و دم کنید. مقداری از گشنیز، جعفری و شنبلیله این سبزی را برای ماهی کنار بگذارید.

 ٢. ماهی را به صورت تکه های هم اندازه خرد کرده، سپس آن را داخل آب لیمو، یک عدد پیاز خرد شده، اندکی نمک و فلفل بخوابانید تا طعم دار شود.

 ٣. آرد سفید را با زردچوبه و دارچین مخلوط کرده، سپس تکه های ماهی را در آن بغلتانید و در مقداری روغن سرخ کنید.

 ۴. تمبر هندی را داخل یک لیوان آب حل کرده، سپس آن را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید.

 ۵. پیاز باقی مانده و سیر خرد شده را با مقدار کمی زردچوبه و فلفل با هم سرخ کرده، سپس کشنیز، جعفری و شنبلیلهی خرد شده را به آن اضافه نمایید و فرصت دهید خوب باهم سرخ شوند.

 ۶. تمبر هندی حل شده را به مواد قبلی اضافه کرده، سپس فرصت دهید جوش بیاید و جا بیفتد. ۷

. سس آماده شده را روی ماهی های سرخ شده ریخته، سپس فرصت دهید حدود ۲۰ دقیقه با درب باز روی شعله ی کم بجوشد تا ماهی طعم دار شود. آن گاه آن را همراه با پلو سرو کنید.

سبزی پلو با ماهی شما آماده است. می توانید نوش جان بفرمایید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × 1 =