Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه کباب بختیاری

50

راسته گوسفند و سینه
مرغ

زعفران دم کرده
آبلیمو

پیاز
نمک،فلفل،روغن مایع و کره
از هر کدام ۴۰۰ گرمنصف فنجان۳ قاشق غذا خوری۲ عددبه مقدار لازم


طرز تهیه

۱-پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس آب پیاز را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران دم کرده و فلفل مخلوط کنید.

۲-. مرغ و گوشت را قطعه قطعه کرده و با گوشت کوب کمی بکوبید تا نرم شوند، سپس در سس آماده شده و در یخچال به مدت ۷ ساعت قرار دهید.

۳- پس از ۷ ساعت آنها را از یخچال خارج کرده، سپس به ترتیب یک تکه گوشت گوسفند و یک تکه گوشت مرغ را به سیخ بکشید. آن گاه با گوشت کوب آنها را بکوبید تا به هم نزدیک شوند و مرز بین آنها کمتر دیده شود.

۴- در پایان، مواد آماده شده را در روی حرارت کباب کنید و کمی نمک و کرهی آب شده روی أنها بمالید.

نکته: می توانید بین گوشت ها و مرغها، پیاز و فلفل دلمه ای به سیخ بکشید و کباب کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

15 + 11 =