Take a fresh look at your lifestyle.

مرغ شکم پر با انار

115

در این نوشته قصد آموزش مرغ شکم پر با انار را به شما عزیزان داریم. لطفا با ما همراه باشید.

مواد لازم:

مرغ متوسطروغنکرهنمک فلفل و پودر خردلزعفران دم کرده
۱ عدد۱/۳ پیمانه۵۰ گرماز هر کدام یک قاشق چای خوریبه مقدار لازم
آلو خورشتیگردوی خرد شده و دانه انارجعفری و گشنیزرب انارپیازسیرنمک و فلفل ادویه و زردچوبهزرشک
۱۵ عدداز هر کدام نصف پیمانه۳۰۰ گرم۵ قاشق غذا خوری۱ عدد۵ حبهبه مقدار لازم۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

 ١. مرغ را پوست گرفته، سپس داخل شکم آن را خالی کنید و تمیز نمایید.

 ٢. نمک، فلفل، پودر خردل و زعفران را با روغن مخلوط کرده و سطح مرغ و داخل شکم آن را با این مواد طعم دار کنید. سپس به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید. ۳. آلو را خیس کرده و بشویید. زرشک را نیز خیس کرده و پس از ۵ دقیقه آبکش کنید.

 ۴. پیاز و سیر خرد شده را با هم سرخ کنید، سپس سبزی های خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

 ۵. آلو، زرشک، گردو، دانه انار و رب انار را به مواد اضافه کرده و فرصت دهید تا آب مواد گرفته شود. سپس نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

 ۶. مرغ را به گونه ای روی سطح کار قرار دهید که ساق پای مرغ به سمت بالا باشد. سپس داخل شکم مرغ را با این مواد پر کرده و قسمت زیر شکم را با خلال دندان فیکس کنید که باز نشود. پاهای مرغ را نیز با نخ نسوز ببندید تا موقع پخت باز نشود.

 ۷. فویل آلومینیومی را چرب کرده و مرغ شکم پر را روی آن قرار دهید و خوب ببندید. سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا بپزد.

 ۸ در این مدت، ۳-۲ بار، مرغ را از فر خارج کرده و روی آن مخلوط کره آب شده و زعفران بمالید سپس مجددا فویل را ببندید و داخل فر قرار دهید.

۹. پس از ۲ ساعت، فویل را باز کرده و گریل را روشن کنید. مجددا داخل فر قرار دهید تا مرغ برشته شود.

مرغ شکم پر با انار شما آماده است. نوش جان!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

7 + هشت =